Vi gør os umage for danske tandlæger

Med vid og bid!

Det er med vores store faglighed, vores vilje til at tænke anderledes, vores evne til at sætte os i andres sted samt vores ambition om at lære og blive bedre hele tiden, at vi driver virksomhed. Sådan har det været, siden vi blev grundlagt i 1973.

I begyndelsen ydede vi kun salg og service til tandlægeklinikker i det jyske. (Heraf vores navn). Med årene blev vi dog landsdækkende, og i 2020 fusionerede vi med svenske Unident Group, der har kontor flere steder i Norden.

En fusion, hvor det har været muligt at forblive på vores mangeårige adresse og fortsætte vores virksomhedskultur, men hvor vi har opnået de fordele, der altid er i stordrift.

Fx kan vi tilbyde et omfattende sortiment af forskelligt dentaludstyr fra verdens førende producenter, ligesom vi kan efteruddanne os uden at skulle gå på kompromis med hverken tid eller ressourcer. Det er klart, at det giver et godt afsæt for god service!

Brug os bredt og stol på, at vi balancerer økonomi og behov individuelt…

  • Idéoplæg til klinikindretning
  • Levering, opsætning og installering af udstyr/instrumenter
  • Løbende service
  • Reparation på eget værksted
  • Online-support

Kender du allerede lidt til os, ved du forhåbentlig, at ovenstående ikke bare er tom snak. – Og ellers vil det virkelig glæde os at få lov til at bevise det hele for dig i praksis. Bare giv os et ring.